Select Page

Leren In Vorm & Structuur

Wanneer er iets nieuws geleerd moet worden, en de informatie is niet goed gestructureerd en vormgegeven, wordt het automatisch moeilijker om overzicht te bewaren. Leren wordt dan ingewikkeld. Een duidelijke structuur en heldere vormgeving dragen bij aan het plezier en gemakkelijk leren van nieuw materiaal.

Over Educanto

Educanto onderscheidt zich door gebruik te maken van een unieke,
zelf ontwikkelde lesmethode die voor iedereen toegankelijk is.

 

Opbouw volgens vaste structuur

Lessen van Educanto zijn altijd opgebouwd uit een structuur van exact negen lessen en hebben binnen een programma dezelfde lengte.

Helder en doeltreffend taalgebruik

Heel weinig zeggen in heel veel woorden? Daar houden wij niet van. Wij kiezen altijd voor concreet en helder taalgebruik. Da’s wel zo duidelijk.

Letterlijk voor iedereen

Welk programma er ook wordt gekozen, wij zorgen er voor dat onze modules voor letterlijk iedereen toegankelijk en te begrijpen zijn.

Prachtige visuele vormgeving

Ieder mens is tegenwoordig in grote mate visueel ingesteld door de beelden in de diverse media. Onze lessen maken visueel veel indruk.

Zorgvuldig gekozen lengte van de lessen

Elk van de lessen binnen een gekozen programma heeft precies dezelfde lengte. Dat houdt de zaak in evenwicht en gemakkelijker mee te werken.

Betaalbaar, soms zelfs gratis

Een paar euro’s op de bank is fijn, en natuurlijk zelfs nodig. Als we er met zijn allen hier rond van kunnen komen, zijn we tevreden en dat is genoeg.

Thuis In Eigen Klaslokaal

Niet meer door het drukke verkeer of openbaar vervoer of op ongemakkelijke tijden naar een locatie, weg van huis. Onze programma’s worden altijd online aangeboden.

Daarmee zijn ze voor iedereen, op elk gewenst tijdstip, thuis te volgen. Op de iPad in de huiskamer, of boven in de studeer of zolder; ieder kiest de plek die hem of haar het beste uitkomt.

Altijd Doelgericht

Wij schrijven, ontwerpen en monteren onze modules altijd
een duidelijk doel voor ogen. Dit lesdoel is het uitgangspunt.

Dus geen nodeloos ingewikkelde stof, of ellenlange verhalen om de tijd maar vol te maken. Een les heeft een doel, daarbij wordt beeld gezocht en een verhaal geschreven en dat is altijd het vertrekpunt. 

Kies Zelf Tempo Dat Past

Wanneer een programma bij ons is aangeschaft, worden alle modules en al het lesmateriaal in één keer direct beschikbaar.
Daar kan op elk gewenst moment naar worden gekeken, zelfs meerdere keren als dat soms even nodig is.